Dansstijlen

Kleuterdans

Tijdens deze lessen dansen, zingen, bewegen en ontdekken de kleuters samen. De lessen zijn op een speelse en verhalende manier ingericht. Zo leren de kinderen via een fijne verhaallijn en doen ze aan lichamelijke ontwikkeling aan de hand van een gevarieerd aanbod aan oefeningen en spelletjes.

Jazzballet 6+

In deze dansles krijgen dansers van het 1ste en 2e leerjaar de basistechnieken van jazz en ballet aangeleerd waarmee ze zich later kunnen ontwikkelen in diverse dansstijlen. 

Show 6+

Een dansles voor dansers van het 1ste en 2e leerjaar voor de echte showbeesten die niet kunnen blijven stil zitten.

Show

Dit is een dansstijl die vooral gebaseerd is op performance, uitstraling en heel veel plezier. Tijdens deze lessen leer je verschillende technieken uit allerlei dansstijlen aan en combineer je deze tot de ultieme choreografie.

Selectiegroepen

Onze Steps en Company zijn selectiegroepen die we aanbieden voor dansers die meer willen: meer dans, meer podium en meer uitdagingen. Deze dansers bezitten reeds een brede danstechnische basis en dansen ook meer dan 1 uur per week. De Steps is voor dansers die ouder zijn dan 10 jaar en de Company is er voor dansers ouder dan 14 jaar. Beiden worden gevraagd naast hun selectiegroep nog één uurtje extra dansles naar keuze te volgen.

Modern Jazz

Deze stijl legt een sterke basis voor diverse andere dansstijlen zoals show of hedendaags. De choreo's worden gedanst op gevarieerde muziekstijlen zoals bijvoorbeeld de popmuziek. Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan danstechniek, maar even zeer aan expressie en dynamiek. 

Volwassenen

De danslessen voor volwassenen vormen de ideale mix van inspanning en ontspanning waar plezier centraal staat. In deze lessen komt een gevarieerd aanbod naar voren van verschillende dansstijlen, maar voornamelijk jazz. De lessen zijn er voor volwassenen van alle niveaus en leeftijden (18+). Aarzel dus zeker niet om eens een lesje mee te komen doen!